Workshop Mindfulness

Workshop Mindfulness 

Vooraanmelding via het Contactformulier.  Definitieve planning bij voldoende aanmeldingen op de wachtlijst. Wij berichten u dan!

De eerstvolgende workshop mindfulness staat gepland voor  een zaterdagochtend  en wordt gegeven door Ed Sligchers.  De workshop duurt 2 tot 2,5 uur en start om 10.00 uur. Inhoud Workshop :

  • Korte kennismaking
  • Wat is Mindfulness?
  • Hoe helpt Mindfulness bij problemen?
  • Van controle naar aandacht in het hier en nu
  • Oefenen van Mindfulness

Kosten van de workshop bedragen Euro 28,50

Bij voldoende belangstelling kunnen de deelnemers van de workshop ook deelnemen aan vervolgworkshops. Het langere termijn doel is om fasegewijs van gerichte naar ongerichte aandacht in het hier en nu te komen. Over het hoe en waarom hiervan volgt uitleg in een van de vervolgworkshops. Aanmelden: via het contactformulier op deze website of mondeling in de praktijk. Doe het snel want het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Je krijgt snel bericht via het opgegeven e-mail adres. Kosten: Euro 27,50 voor workshop en inclusief koffie of thee. Een groter bedrag inleggen tot de werkelijke kosten van een dergelijke workshop van Euro 37,50 is toegestaan. Het hele bedrag boven de kosten van de workshop wordt geschonken aan de Foundation Care For All<br /> <a href="https://www.fcfa.nl/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">FCFA</a>

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Afspraak